DESPRE NOI

Suntem o echipă de profesioniști care ascultă și înțelege provocările clientului, chiar dacă nu vom împărtăși de fiecare dată aceleași principii de la început. Asta, pentru că ne propunem să furnizăm un proiect optimizat și personalizat, care să atingă și să depășească așteptările acestuia, respectând bugetul și termenele de execuție.

SERVICII

DESIGN DE BIROURI

Avem peste 20 de ani de experiență în design, amenajare și planificare a spațiilor de birouri.

Dinamizăm spațiul de lucru prin integrarea nevoilor tale și a viziunii noastre, a culturii de brand și a expectanțelor asupra viitorului birou.

Ne place să construim spații în care oamenii se simt fericiți și productivi.

CONSULTANȚĂ

Vom fi alături de tine în toate fazele decizionale de relocare sau de reamenajare, începând cu studiile de soluție până la cele de implementare. Experiența noastră în designul de birouri a fost mereu recomandată cu încredere de către clienții noștri. Pentru că știm ceea ce facem.

PLANIFICARE STRATEGICĂ A SPAȚIULUI

Concepem noi strategii de organizare a spațiului care îți vor eficientiza zona de lucru. Încurajăm folosirea dinamică a spațiului prin crearea de zone flexibile și interconectate.

professional design services

DESIGN & CONSTRUCȚIE

De la concept până la finalizare, acționăm ca o entitate unică în calitate de contractor de proiectare și construcție. Economisim astfel timp și bani, transformând relația dintre designeri și constructori într-un parteneriat complet. Ne-am selectat cu atenție partenerii de lucru pe baza criteriilor de calitate și profesionalism.

Suntem tineri, cool și hip.

Lucrăm intens în proiecte complexe care ne testează toate capacitățile pentru că vrem să livrăm proiecte remarcabile.

ANDA MANU

Leading Architect

Cu viziunea și specializarea ei pe piața amenajărilor spațiilor de birouri, ea conduce întreaga echipă cu o voință care inspiră. Sub coordonarea ei, cele mai provocatoare proiecte devin cele mai de succes spații de lucru. Și este pasionată de bijuteriile contemporane.

KARINA PICUȘ

Head of planning

O voință puternică într-un glas calm este ceea ce veți regăsi în conversația cu ea. Atentă la detalii în fiecare fază a proiectului, de la organizarea spațiului, la coordonare și până la implementare. Pregătiți-vă să fiți surprinși.

ANA STOIAN

Concept Designer

A dovedit că rolul de 3D Concept vizualizer nu este doar pentru bărbați. Conceptele ei sunt un mix de forță și delicatețe feminină, construite cu acuratețe în spațiul virtual. Sunt spații confortabile și colorate, care vrei să devină realitate.

 

ILEANA BĂLAN

Concept Designer

Ea este persoana care îți va transforma viziunea în realitate. Capacitatea ei de a înțelege și adapta nevoile fiecărui client, o ajută să creeze spații confortabile în care te vei regăsi cu siguranță. Proiectele ei se vor potrivi mănușă cu personalitatea ta.

Alexander Petrov

Concept Designer

Faceți cunoștință cu unul dintre cei mai talentați artiști plastici, colegul nostru din Ucraina. În ciuda tuturor provocărilor prin care a trecut, el este definiția determinării, dorind mereu să realizeze cel mai bun proiect posibil. Cea mai mare satisfacție a lui este să te vadă că îți iubești proiectul.

VERONA PANAIT

Expert Architect Designer

Proiectele necesită dedicare, iar acest lucru este luat în serios de către ea. Experiența ei a învins provocările în unele dintre cele mai complexe proiecte, iar umorul ei te va lua prin surprindere. Cu toate acestea, este foarte apreciat de către echipă.

SILVIA IOANCĂ

Expert Architect Designer

Atenția la detalii tehnice, soluțiile inspirate și abordarea pozitivă a proiectelor au fost foarte apreciate de clienții și partenerii noștri. De la prima vedere îți dai seama că este o persoană puternică și totuși grațioasă.

OANA POP

Expert Architect Designer

Studiile sale în arhitectura de interior au pregătit-o pentru a face parte din echipa care se ocupă de detaliere. Își creează cu grijă mood board-urile care o ajută să definească produsul final.

ALICE VOICU

Expert Architect Designer

Privește în ochii ei și vei ști că toate detaliile proiectului tău sunt cu adevărat în siguranță. Nu poate lăsa nimic la voia întâmplării, totul este cuantificat cu atenție și implementat în specificații tehnice fără cusur.

ISABELLA KISS

Furniture Designer

Ea este persoana care va avea grijă ca fiecare detaliu de mobilier facut la comandă să fie luat în considerare. Funcțiune și ergonomie ? Bazați-vă pe ea ca lucrurile să fie făcute ca la carte. Estetica ? Întotdeauna parte din tot ceea ce face.

FLORIN STANCIU

Resource Manager

El face ceea ce nouă, ca arhitecți creativi, nu ne place să facem – organizează toate documentele noastre administrative, contractele și actele contabile. Astfel, responsabilitățile sunt clar împărțite și compania continuă să crească. Avem încredere în el, este inginer.

IOSEFINA FROLU

Consultant Comunicare

Specialist în comunicare cu 20+ ani de experiență în comunicare corporate și de bran, în industriile FMCG și bancară. În prezent, ajută antreprenorii să-și definească viziunea și să o comunice într-o manieră convingătoare.

 

JACKY

Security and entertainment

Mereu împreună la toate evenimentele majore, ne face să ne simțim în siguranță și ne transmite voie bună. Toți membrii echipei pot confirma printr-o fotografie sau videoclip cât de amuzant poate fi. E imposibil să nu îl iubești!