Despre noi

AMA Design este o companie de design interior premiată la nivel internațional, cu peste 20 de ani de experiență și nenumărate proiecte de birouri construite (peste 1,8 milioane de metri pătrați).

Misiunea noastră este să ne aducem expertiza, cunoștințele și creativitatea în proiectare, respectând bugetul și termenele de execuție.

AMA Design. Transforming Spaces. Touching Hearts.

ANDA MANU

Lead Architect

Cu viziunea și specializarea ei pe piața amenajărilor spațiilor de birouri, ea conduce întreaga echipă cu o voință care inspiră. Sub coordonarea ei, cele mai provocatoare proiecte devin cele mai de succes spații de lucru. Și este pasionată de bijuteriile contemporane.

KARINA PICUȘ

Head of planning

O voință puternică într-un glas calm, atentă la detalii în fiecare fază a proiectului, de la organizarea spațiului, la coordonare și până la implementare. Pregătiți-vă să fiți surprinși.

ANA STOIAN

Concept Designer

A dovedit că rolul de 3D Concept vizualizer nu este doar pentru bărbați. Conceptele ei sunt un mix de forță și delicatețe feminină, construite cu acuratețe în spațiul virtual. Sunt spații confortabile și colorate, care vrei să devină realitate.

 

ILEANA BĂLAN

Concept Designer

Ea este persoana care îți va transforma viziunea în realitate. Capacitatea ei de a înțelege și adapta nevoile fiecărui client, o ajută să creeze spații confortabile în care te vei regăsi cu siguranță. Proiectele ei se vor potrivi mănușă cu personalitatea ta.

ALEXANDER PETROV

Concept Designer

Faceți cunoștință cu unul dintre cei mai talentați artiști plastici, colegul nostru din Ucraina. În ciuda tuturor provocărilor prin care a trecut, el este definiția determinării, dorind mereu să realizeze cel mai bun proiect posibil. Cea mai mare satisfacție a lui este să te vadă că îți iubești proiectul.

VERONA PANAIT

Expert Architect Designer

Proiectele necesită dedicare, iar acest lucru este luat în serios de către ea. Experiența ei a învins provocările în unele dintre cele mai complexe proiecte, iar umorul ei te va lua prin surprindere. Cu toate acestea, este foarte apreciat de către echipă.

SILVIA IOANCĂ

Technical Architect

Atenția la detalii tehnice, soluțiile inspirate și abordarea pozitivă a proiectelor au fost foarte apreciate de clienții și partenerii noștri. De la prima vedere îți dai seama că este o persoană puternică și totuși grațioasă.

OANA POP

Technical Architect

Studiile sale în arhitectura de interior au pregătit-o pentru a face parte din echipa care se ocupă de detaliere. Își creează cu grijă mood board-urile care o ajută să definească produsul final.

ALICE VOICU

Technical Architect

Toate detaliile proiectului tău sunt cu adevărat în siguranță. Nu poate lăsa nimic la voia întâmplării, totul este cuantificat cu atenție și implementat în specificații tehnice fără cusur.

FLORIN STANCIU

Resource Manager

El face ceea ce nouă, ca arhitecți creativi, nu ne place să facem – organizează toate documentele noastre administrative, contractele și actele contabile. Astfel, responsabilitățile sunt clar împărțite și compania continuă să crească. Avem încredere în el, este inginer.

IOSEFINA FROLU

Consultant Comunicare

Specialist în comunicare cu 20+ ani de experiență în comunicare corporate și de bran, în industriile FMCG și bancară. În prezent, ajută antreprenorii să-și definească viziunea și să o comunice într-o manieră convingătoare.

 

JACKY

Security and entertainment

Mereu împreună la toate evenimentele majore, ne face să ne simțim în siguranță și ne transmite voie bună. Toți membrii echipei pot confirma printr-o fotografie sau videoclip cât de amuzant poate fi. E imposibil să nu îl iubești!