Loading...
Despre noi2018-10-17T13:21:20+00:00

DESPRE NOI

Suntem o echipă de profesioniști care ascultă și înțelege provocările clientului, chiar dacă nu vom împărtăși de fiecare dată aceleași principii de la început. Asta, pentru că ne propunem să furnizăm un proiect optimizat și personalizat, care să atingă și să depășească așteptările acestuia, respectând bugetul și termenele de execuție.

SERVICII

DESIGN DE BIROURI

Avem peste 18 ani de experiență în design, amenajare și planificare a spațiilor de birouri.

Dinamizăm spațiul de lucru prin integrarea nevoilor tale și a viziunii noastre, a culturii de brand și a expectanțelor asupra viitorului birou.

Ne place să construim spații în care oamenii se simt fericiți și productivi.

CONSULTANȚĂ

Vom fi alături de tine în toate fazele decizionale de relocare sau de reamenajare, începând cu studiile de soluție până la cele de implementare. Experiența noastră în designul de birouri a fost mereu recomandată cu încredere de către clienții noștri. Pentru că știm ceea ce facem.

PLANIFICARE STRATEGICĂ A SPAȚIULUI

Concepem noi strategii de organizare a spațiului care îți vor eficientiza zona de lucru. Încurajăm folosirea dinamică a spațiului prin crearea de zone flexibile și interconectate.

professional design services

DESIGN & CONSTRUCȚIE

De la concept până la finalizare, acționăm ca o entitate unică în calitate de contractor de proiectare și construcție. Economisim astfel timp și bani, transformând relația dintre designeri și constructori într-un parteneriat complet. Ne-am selectat cu atenție partenerii de lucru pe baza criteriilor de calitate și profesionalism.

Suntem tineri, cool și hip.

Lucrăm intens în proiecte complexe care ne testează toate capacitățile pentru că vrem să livrăm proiecte remarcabile.

ANDA MANU

Leading Architect

Cu viziunea și specializarea ei pe piața amenajărilor spațiilor de birouri, ea conduce întreaga echipă cu o voință care inspiră. Sub coordonarea ei, cele mai provocatoare proiecte devin cele mai de succes spații de lucru. Și este pasionată de bijuteriile contemporane.

ȘTEFAN MANTU

Head of Design

Cu multiple nominalizări pentru conceptele sale de vizualizare 3D, Ștefan reușește să inspire echipa cu viziunea și talentul său. Serios și cu idei creative, este mereu pregătit pentru provocări. Avem încredere în Ștefan!

CRISTINA NEACȘU

Expert Architect Designer

Experiența și atenția acordată detaliilor i-au fost provocate în unele dintre cele mai complexe proiecte. A reușit în tot ceea ce și-a propus, iar acest lucru a inspirat restul echipei. Și totul s-a făcut cu zâmbetul pe buze.

KARINA PICUȘ

Expert Architect Designer

O voință puternică într-un glas calm este ceea ce veți regăsi în conversația cu ea. Atentă la detalii în fiecare fază a proiectului, de la organizarea spațiului, la coordonare și până la implementare. Pregătiți-vă să fiți surprinși.

ALINA URSULESCU

Expert Architect Planner

Dedicarea față de proiecte o menține mereu implicată și vigilentă. Precizia în coordonarea tuturor proceselor este o garanție a calității în tot ceea ce oferă. Adițional, toate aceste afinități raționale sunt echilibrate de pasiunea pentru design.

OANA ALBU

Senior Architect Designer

Fire ambițioasă și organizată, care reușește să învețe cu rapiditate, adaptându-se oricărui task. Bazați-vă pe abilitățile ei de gestionare a șantierelor și de relaționare cu furnizorii. Acestea presupun multă creativitate și coordonare.

ALEXANDRU COSMA

Concept Designer

Vă prezentăm designerul nostru conceptual, care ne fascinează cu designul său colorat și curajos. Nu fii timid să ceri un pic de nebunie în proiectul tău, cu siguranță o va reda în cea mai originală și jucăușă manieră.

ANDREI GRAMMA

Senior Concept Designer

Pe lângă rezultate de succes în proiecte rezidențiale, Andrei aduce acea notă de confort și intimitate pe care o căutăm mereu. Clienții noștri se declară încântați atunci când descoperă în spațiile lor de lucru atmosfera de acasă.

EMILIA TUNARU

Senior Architect Planner

“Cu răbdare și atenție la detalii rezolvăm lucrurile”. Acesta este motto-ul ei, iar concentrarea asupra lucrurilor este esențială. Abilitățile ei organizatorice țin totul sub control, iar calmul ei ne echilibrează în cele mai solicitante situații.

ADRIANA GIGOI

Expert Architect Designer

Proiectele cu termene scurte au încurajat-o să găsească soluții eficiente și să fie creativă în situații limită. Acestea sunt abilități valoroase pentru orice proiect. Mai mult decât atât, ea este campioana noastră la Bachata. Serios!

SILVIA IOANCĂ

Expert Architect Designer

Atenția la detalii tehnice, soluțiile inspirate și abordarea pozitivă a proiectelor au fost foarte apreciate de clienții și partenerii noștri. De la prima vedere îți dai seama că este o persoană puternică și totuși grațioasă.

OANA POP

Junior Interior Architect

Studiile sale în arhitectura de interior au pregătit-o pentru a face parte din echipa care se ocupă de detaliere. Își creează cu grijă mood board-urile care o ajută să definească produsul final.

FLORIN STANCIU

Resource Manager

El face ceea ce nouă, ca arhitecți creativi, nu ne place să facem – organizează toate documentele noastre administrative, contractele și actele contabile. Astfel, responsabilitățile sunt clar împărțite și compania continuă să crească. Avem încredere în el, este inginer.

JACKY

Security and entertainment

Mereu împreună la toate evenimentele majore, ne face să ne simțim în siguranță și ne transmite voie bună. Toți membrii echipei pot confirma printr-o fotografie sau videoclip cât de amuzant poate fi. E imposibil să nu îl iubești!   

Acest website folosește cookies. Continuarea navigării pe acest website se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies. Ok