Design de birouri

Îi spijinim pe clienții noștri să identifice prioritățile privind noul birou începând prin a înțelege specificul afacerii, nevoile diferitelor echipe și îmbunătățirile necesare.

Rezultatul este un plan strategic privind pașii următori în acest proces, asigurându-ne că biroul funcționează cu adevărat pentru organizație, maximizând rentabilitatea investiției.

Ne place să construim spații în care oamenii se simt fericiți și productivi.

Workplace Strategy

Scopul nostru este de a maximiza performanța afacerii prin arhitectura spațiului de birouri.

Am dezvoltat o metodă eficientă de optimizare a investițiilor în amenajarea birourilor și am reușit să transformăm birouri mari în HUB-uri mai mici.

Această strategie permite companiilor să reducă spațiul închiriat și să-l reconfigureze cu funcționalități relevante, oferind în același timp un loc de muncă mai plin de viață, confortabil și premium.

Design & Build

De la concept până la implementare, acționăm ca o entitate unică în calitate de contractor de proiectare și de construcție.

Economisim astfel timp și bani, transformând relația dintre arhitecți, designeri și constructori într-un parteneriat complet.

Ne-am selectat cu atenție partenerii, pe baza criteriilor de calitate și profesionalism.

Management de proiect

Suntem mereu alături de clienții noștri pe tot parcursul procesului de relocare sau renovare, de la conceptul de amenajare până la implementare.

Folosind instrumente, procese și expertiza obținută în timp, gestionăm întregul proces, creăm și delegăm sarcini, supraveghem resurse și urmărim proiectul până la finalizarea acestuia.